Sådan leverer vi

Med en As a Service-løsning hos Komplex it vælger du selv, om dine servere, disksystemer og backupværktøjer skal placeres hos dig i virksomheden, i Komplex it’s datacenter, i skyen eller som en kombination af de tre muligheder – en hybridløsning.

Læs mere om vores datacenter as a service!

Hvis du har behov for altid at vide, hvor dine data ligger, kan du placere dem på dedikeret udstyr (private cloud), mens du har andre data i delt miljø (public cloud) med de stordriftsfordele, det medfører.
Lige meget hvilken model du vælger, betaler du løbende efter forbrug, som du til hver en tid kan skrue op og ned for.

Med i leverancen

I opstartsfasen sætter vi en projektleder på, som har det samlede overblik over projektet. Hvis I har jeres egen projektmodel, følger vi den, og ellers implementerer vi i henhold til PRINCE2-modellen. Vi leverer løsningen i henhold til ITIL-principperne.

Når I er køreklar får I tilknyttet en Service Delivery Manager, som varetager al løbende rådgivning i forhold til jeres løsning.

Dokumentation

Vi dokumenterer alle henvendelser i systemet, så du kan til hver en tid, via en kundeportal, se hvilke incidents, der har været, og hvordan vi håndterer dem. Hvis vi har forslag til ændringer i jeres setup, sender vi altid en Request for Change (RFC), som I skal godkende, før vi foretager eventuelle ændringer. I kundeportalen kan I se en oversigt over, de RCF’er vi har sendt til jer. 

Kontakt os på 7027 7330, hvis du vil høre mere om, hvordan vi leverer As a Service.