Backup as a Service

Med Backup as a Service får du et færdigt backupsystem leveret og driftet hos dig selv. Det vil sige, at du som med remote backup slipper for det administrationsbesvær, som normalt følger med et backupsystem. Da dine data samtidig ligger i virksomheden, kommer Backup as a Service – i modsætning til hvis du kører remote backup - ikke til at påvirke dine restoretider negativt, og du har stadig fuld kontrol over dine data.

Du kan få Backup as a Service i en størrelse, som passer til det behov, du har i din virksomhed. Du bestemmer selv, om vi skal nøjes med at administrere backupsystemet og holde øje med, om klienterne afleverer deres backup, eller om du vil have den fulde service, hvor vi også håndterer fejlretninger og restoreopgaver på klienterne.

Pay as you go

Du kan komme i gang med Backup as a Service uden først at investere et større beløb i hardware og software. Vi leverer det, du skal bruge til dit backupsystem. Du lejer det hele hos os og betaler derefter en månedlig ydelse, som bliver udregnet pr. TB ud fra dit kapacitetsforbrug.

Vi leverer også den hardware og software, du skal bruge i forbindelse med Backup as a Service på mere traditionel vis, hvor du køber den fra starten og derefter blot betaler en månedlig ydelse for selve driften. 

Backup as a Service kører efter et standardkoncept, men vi skræddersyr i forhold til din virksomheds behov til restore-tider, datasikkerhed og kapacitet. Hvis du efter noget tid gerne selv vil stå for driften, hjælper vi dig selvfølgelig gerne med at køre driften over på egne hænder.

Virksomheder med strenge compliance krav

Vi er vant til at arbejde med virksomheder, som skal overholde strenge krav til compliance. Det kan for eksempel være virksomheder, som er underlagt revisionskrav om, at drift og backup af data skal adskilles. Vores driftsorganisation er bygget op, så den kan understøtte denne type krav, og vi ved, hvordan vi designer løsningerne, så du altid lever op til stadigt skiftende krav.

Står du med backup-udfordringer, giver vi dig et bud på, hvordan du kan få dem løst - kontakt os på telefon 7027 7330, hvis du vil vide mere.