IBM SoftLayer

Mange af vores kunder oplever, at både it-afdelingen og resten af organisationen indimellem har brug for lynhurtig adgang til nye infrastruktur-elementer, man kan åbne og lukke for inden for få
timer. Det kan vi levere med IBM SoftLayer. Og hvis du er i en international virksomhed, der har brug for to-center-løsninger på flere kontinenter, behøver du ikke investere i lokal serverkapacitet: Vi kobler dig bare op til det datacenter, der er nærmest den relevante lokation, for med over 200.000 servere verden over, er der altid et datacenter tæt på.

I det hele taget er der mange situationer, hvor det giver ultragod mening at arbejde med superdynamiske infrastrukturelementer, som kan tages direkte ned fra hylden og køre plug-and-play via en simpel webbaseret portal. Hvis du har behov for den form for fleksibel cloud infrastruktur, bygger vi IBM SoftLayers ydelser ind i din løsning.

Hybridløsninger til tunge workloads

Selvom IBM SoftLayer åbner op for et hav af hardware og services, er der stadig elementer, som de ikke leverer i deres infrastruktur, herunder mainframe og IBM Power. Hvis du har brug for at køre den type workloads, leverer vi en hybridløsning, så du stadig får hele din infrastruktur As a Service.

Kontakt os på 7027 7330, hvis du vil høre mere om, hvordan du kommer igang med IBM SoftLayer.