Instant VMware-server

Dansk cloud-løsning som stand-alone-miljø eller som forlængelse af eget datacenter.

Overvejer du at benytte cloud som forlænget arm for jeres egen infrastruktur? Hos Komplex it tilbyder vi en fuldt skalérbar dansk cloud-løsning, som vi drifter og vedligeholder, og hvor du kan provisionere dit VMware-miljø. Du kan både få løsningen som stand-alone-miljø og som forlængelse af jeres eget datacenter.

Til test, udvikling og supplement til egen infrastruktur

Løsningen er perfekt, hvis I skal teste større ændringer i jeres installation, inden de træder i kraft i virksomheden. Eller hvis I for eksempel har høje datapeaks i forbindelse med test og udvikling, som I gerne vil flytte ud, så de ikke belaster jeres eget system. I kan også bruge cloud-løsningen, hvis I hurtigt vil rulle en ny applikation ud, som I efterfølgende vil trække tilbage på jeres egen infrastruktur, når kapaciteten er til det.

Skræddersyet miljø

Du skræddersyer selv dit miljø ud fra en række specifikationer, og du afregner ud fra jeres reelle, aktuelle forbrug. Hvis du har brug for rådgivning i forhold til, hvordan netop dit miljø skal sammensættes, er du altid velkommen til at spørge os til råds.

Kontakt os på 7027 7330, hvis du vil høre mere om, hvordan du kommer i gang allerede i dag.

Hent produktblad på Instant VMware server!