Veeam Cloud Connect

Hvis du anvender Veeam i din virksomhed i dag, og du kun har dine data liggende lokalt, kan du med Veeam Cloud Connect, replikere din Veeam-installation ud i vores datacenter. Med Veeam Cloud Connect sikrer du, at dine backup-data er redundante og altid er placeret i er eksternt miljø.

Som udgangspunkt står du selv for at opsætte politikker og drifte løsningen, men hvis du ønsker det, kan vi også stå for den del. Du kan få driftet Veeam Cloud Connect med basis og udvidet support hos Komplex it. Se hvad du får på de enkelte supportniveauer.

Med Veeam Cloud Connect får du en fuldt integreret, hurtig og sikker måde at tage backup og restore fra skyen. På den måde kan du køre dine backup remote uden de omkostninger, der normalt er forbundet med en remote løsning.

Komplex it er Veeam Cloud Connect service provider, og du kan derfor vælge, at placere dine backup-data i vores datacenter.

Du kan komme i gang med det samme, ved at gå ind på Veeams hjemmeside og vælge Komplex it under see more service providers.

Hvis du vil høre mere om Veeam Cloud Connect, kan du kontakte os på telefon 7027 7330 eller udfyld formularen og få et tilbud.