Server as a Service

Udviklingen i serverteknologien går så hurtigt, at der næsten dagligt kommer nye teknologier, som gør det nemmere og billigere at drive en serverplatform. Hvis du havde mulighed for hele tiden at udnytte de nyeste teknologier, ville din virksomhed være bedre stillet i forhold til konkurrenterne, fordi du ville kunne afvikle dine it-systemer billigere og hurtigere med mindre tid allokeret til administration.

Det kan være svært for en it-afdeling hele tiden at være med på de nyeste teknologier, især når man samtidig skal bruge tid på at supportere brugerne og virksomhedens forretningskritiske systemer.

Vi leverer den hardware og software, du har brug for i din virksomhed. Det vil sige, at dine servere stadig står hos dig selv. Vi kan også tilbyde at hoste dine servere for dig sammen med din storage, hvis du har behov for det. Og du kan kombinere de to løsninger: Hvis du for eksempel ønsker to-centerdrift, men kun har ét serverrum, kan vi tilbyde at hoste den anden server for dig.

Med Server as a Service fra Komplex it sørger vi for, at driften af dine servere er stabil, og at de nødvendige driftsrutiner bliver kørt hver dag. Du kan også nøjes med at få os til at overvåge serverne, hvis du selv vil drifte dem. Når vi drifter dine servere, holder vi os desuden opdateret på udviklingen i teknologien, så du altid har glæde af den nyeste teknologi.   

Pay as you go

Hvis du vælger Server as a Service, slipper du for at investere i nye servere, fordi du betaler løbende, i takt med at virksomhedens behov udvikler sig. Vi afregner løsningen ud fra CPU-forbrug, LAN-porte og memory-forbrug. Du kan også vælge selv at købe det udstyr, du har brug for til Server as a Service, og så bare lade os stå for driften af dine servere.

Hvis du har brug for det, kan løsningen desuden omfatte licensaftaler på operativsystemer og virtualiseringslag. Hvis du har licenserne i forvejen, kan du sagtens køre videre på dem, i det omfang de passer til den nye løsning.

Ring til os på telefon 7027 7330, hvis du gerne vil sørge for, at din virksomhed hele tiden udnytter de nyeste teknologier inden for serverområdet - så ser vi på, hvordan virksomhedens platform ser ud i dag og kommer med et bud på, hvordan jeres løsning kunne se ud.