Storage as a Service

Bruger din it-afdeling mange ressourcer på at vedligeholde storage, allokere storage til nye systemer, lave fejlmelding af defekte diske, udvide diskarealer og implementere ny hardware? Hos Komplex it har vi mange års erfaring med storage-systemer, og vi ved, hvor tids- og ressourcekrævende det kan være at få det hele til at hænge sammen.

Med Storage as a Service fra Komplex it får du en færdig pakke bestående af disk- og SAN-systemer leveret og driftet hos dig med præcis den kapacitet, performance og drift, du har brug for. Det betyder, at du ikke længere behøver bekymre dig om, hvorvidt der er plads nok i dine disksystemer, og hvordan du skal håndtere dine data i forbindelse med datavækst.

Pay as you go

Vi leverer Storage as a Service i dit serverrum mod en løbende betaling baseret på forbrug af TB, I/O’er og SAN-porte. På den måde får du altid de laveste omkostninger pr. TB uden at gå på kompromis med performance.

Vi kan også levere løsningen på traditionel vis, hvor du laver en initialinvestering i hardware og software og derefter betaler løbende for driftsydelser i form af vedligeholdelse og overvågning. Hvis du efterfølgende har brug for ekstra I/O’er og TB, kan du supplere løsningen ud fra en model, hvor du betaler efter forbrug, for eksempel pr. kvartal.  

Vil du gerne minimere omkostningerne til storage og SAN og samtidig give dine medarbejdere tid til andre opgaver, så giv os et kald på telefon 7027 7330 - så ser vi på din datastruktur og datavækst og finder ud af, hvad der passer bedst til din virksomhed.