Rådgivning

I mange virksomheder vokser storage-kapaciteten med 40-60% om året - men storage-budgettet stiger typisk kun med 1-5 % årligt. Dit storage-budget vokser altså langt fra lige så hurtigt, som dit behov for storage, og du skal derfor udnytte storage mere effektivt, end du gør i dag.

Når du køber din Storage as a Service hos Komplex it, anbefaler vi, at vi starter med at analysere din virksomheds infrastruktur. Med en analyserapport i hånden har vi det forkromede overblik over, hvordan du udnytter din storage-kapacitet i dag. Samtidig kan vi bedre rådgive dig om, om du fx skal have flash storage til de data, som skal flytte sig ekstra hurtigt, om du skal have elastic storage til ustrukturerede data, eller om der er nogle data, som du med fordel kan gemme på disk, tape eller andet medie.

Når data er placeret på de rigtige storage-enheder, undgår I også det klassiske scenarie, hvor visse storage-enheder er så hårdt belastet, at de ikke kan håndtere data med optimal hastighed, mens andre enheder står ledige og slet ikke belastes. Du får derfor også den mest optimale pris pr. TB på din Storage as a Service-aftale, og typisk kan du spare 30-40% i forhold til din virksomheds eksisterende storage-udgifter.

Kontakt os på 7027 7330, hvis du vil høre mere om, hvordan vi designer den mest optimale Storage as a Service-løsning.