Sådan drifter vi

Storage og backup kræver både meget specifikke kompetencer og evnen til at se tingene i en større sammenhæng. Det er ikke altid den fejl, der bliver rapporteret, der er roden til problemet, så her får du for alvor glæde af vores mange års erfaring: Vi har løst et hav af problemer gennem tiden, og det sætter os i stand til at gennemskue skjulte fejl og ellers uigennemskuelige sammenhænge og rette op på problemet.

Kombinationen mellem erfaring og dybe, generelle kompetencer gør, at vi også ser de problemstillinger, der normalt ikke bliver opdaget af en specialist med tunnelsyn.

Jeres udfordring:

  1. Evig dårlig samvittighed.
  2. Storage og backup får ikke det nødvendige fokus internt.
  3. Det er som regel ikke muligt at outsource storage eller backup isoleret, men kun som del af fuld outsourcing.
  4. I tænker måske, at der kommer til at gå overdreven proces i tingene ved at lægge dem ud til en ekstern driftspartner (fx slavisk ITIL).
  5. Fejlrapporter i forbindelse med storage og backup er som regel alenlange og er blot automatiske træk, du får leveret uden omtanke.

Vores løsning på dine udfordringer:

  1. Læg driften af servere, storage og backup over til os.
  2. Vores specialister fokuserer på storage og backup for dig!
  3. Lad os drifte jeres storage eller backup – vi tager gerne ansvaret for det, der koster jer mest irritation.
  4. Vi sætter løsningen over processerne, også selvom vi opererer efter principperne i ITIL.
  5. I rapporterne fra os får du både en samlet oversigt over incidents, men du får også en liste med de konkrete fejl, der skal gøres noget ved inkl. vores anbefalinger til, hvad der skal ske. Og hvis vi har aftalt det med jer, løser vi også problemerne, uden at I overhovedet bliver involveret.