Storage-overvågning

Lad os varetage overvågning og drift af din storage, og slip for at bruge ressourcer på at holde øje med dine disksystemer. Hos Komplex it har vi mange års erfaring med at varetage og drifte storage-løsninger, så vi kan give dig den helt rette rådgivning og strategiske sparring.

Uanset om du vil virtualisere, eller gøre brug af muligheder som tiering, elastic storage, thin provisioning og deduplikering, ved vi hvordan du kommer i mål økonomisk set og udnytter din storage bedst muligt. Dertil kan vi også rådgive dig ift. licensering.  

Forskellige support niveauer

Du kan vælge mellem to forskellige supportniveauer:

Basis

Med basis-pakken får du en daglig rapport over eventuelle defekte enheder og fejlende RAID-diske. Du får også en oversigt over, hvilke opgaver, du med fordel kan udføre, for at dit storage-miljø fungerer optimalt.

Udvidet

Med en udvidet service-pakke får du samme supportniveau som ved basis-pakken, og derudover varetager vi kontakten til leverandørerne, hvis der opstår hardware fejl. Desuden får du hver måned en rapport, der giver dig overblik over dit storage-forbrug og mængden af ledig diskkapacitet. Endelig får du en helbredsvurdering af din samlede storage-installation. Vi sørger desuden for at udbedre eventuelle fejl, og at du får to årlige firmware-opgraderinger.

Forudsætninger

For at kunne overvåge din storage-installation, skal vi kunne sende mails fra din installation til vores rapporteringssystem.

Vælger du den udvidede pakke, har vi desuden brug for at kunne logge ind på din overvågningsinstans via en VPN-forbindelse. Vi kan enten installere overvågningsinstansen på en eksisterende Windows/UNIX-server, eller vi kan stille vores egen overvågningsenhed op hos dig.

Du kan se en komplet oversigt over indhold i de enkelte pakker her.

Hent produktblad på storage-overvågning.