24/7-vagtaftale

I dag stilles store krav til oppetid og tilgængelighed af virksomhedens it-ressourcer det meste af døgnet, ja måske hele døgnet. Det er en udfordring at sikre, at den nødvendige know-how er tilgængelig i kritiske og pressede situationer, hvor der opstår systemnedbrud eller systemfejl.

En løsning på denne situation er et samarbejde med ressourcer, som står til rådighed netop på det tidspunkt, hvor I har brug for det. Uventet nedetid kan have meget store økonomiske konsekvenser for en virksomhed. Komplex it's it-specialister har mange års erfaring med support- og vagtordninger for såvel større som mindre virksomheder og institutioner.

Vi tilbyder en 24/7-vagtaftale, en vagtordning 24 timer i døgnet alle ugens 7 dage. Denne vagtordning giver jer mulighed for at trække på vores eksperter døgnet rundt.

Hurtig reaktionstid

Vagtordningens målsætning er en reaktionstid på 1 time fra det tidspunkt, hvor I retter henvendelse til Komplex it. Reaktionstiden er fastsat til maksimalt 4 timer, fra vi modtager jeres opkald.

Vi yder support via telefon eller remote-opkobling, afhængigt af den aktuelle situation og problemstilling.

Forudsætning

Som forudsætning for vagtordningen skal vi ved aftalens start gennemføre et servicetjek, der sikrer den nødvendige dokumentation og driftsstabilitet. Vi anbefaler, at vi løbende gennemfører et servicetjek af it-installationen. Med 24/7-vagtaftalen får din virksomhed blandt andet mulighed for at aflaste og tilgodese egne it-ressourcer uden for normal arbejdstid.

Supporterede løsninger