Tør du skifte password på din domain-administratorkonto?

Det gør du, hvis vi har lavet et servicetjek på DNS og Active Directory for dig!

Ligesom du kører din bil til service og får den tjekket, har virksomhedens DNS og Active Directory også løbende brug for servicetjek, for at optimere sikkerheden. Det er en kendt sag, at DNS og Active Directory er hjørnestenen i al it-sikkerhed, og det er derfor tankevækkende, at vi ofte oplever, der ikke er styr på den del.  

Med et servicetjek på DNS og Active Directory får I gennemgået virksomhedens netværksservices, og I får kortlagt de hyppigste mangler og fejlkonfigurationer. Nogle af manglerne udbedrer vi i forbindelse med tjekket, og i forhold til andre og mere omfattende tiltag, kommer vi med anbefalinger til håndteringen.

Gennemførelse af servicetjek er i høj grad baseret på scripts, der systematisk undersøger DNS og Active Directory. På den måde undgår du menneskelige fejl. Automatikken har dog visse begrænsninger. Servere bag låste firewalls (typisk dem som er tilgængelige fra internettet) er ikke medlem af domænet og er muligvis ikke tilgængelige for scripts, der køres inde i netværket. Disse servere kræver en særskilt manuel gennemgang, der ikke er inkluderet i standard-tjekket. Disse servere kan dog også kontrolleres.

Pris: kr. 15.000,- pr. servicetjek - et abonnement koster kr. 5.000,- pr. måned.