Infrastruktur-analyse

Med vores infrastruktur-analyse får I det (formodentlig) bedste grundlag for beslutninger i forbindelse med jeres it-infrastruktur.

I rigtig mange virksomheder savner it-ledelsen det fulde overblik over serverparken, datavæksten og belastningen på deres systemer. Og mange har svært ved at følge med i, hvad de konkret har af muligheder for at optimere deres it-infrastruktur, både når det kommer til performance og økonomi. Denne situation er fuldt forståelig, for udviklingen går kun hurtigere og hurtigere, og det er stort set umuligt for en intern it-afdeling at opretholde de fornødne kompetencer til at følge med på alle områder.

Hos Komplex it har vi udviklet en række værktøjer til at scanne og måle virksomheders server- og storage-enheder. Ved hjælp af disse værktøjer danner vi et overblik over jeres it-infrastruktur og giver jer indsigt i, hvad I har af muligheder for at lave forbedringer og spare penge på for eksempel løbende drift, licenser og strøm.

Analysen indeholder hårde facts om:

 1. Udfordringer ved jeres nuværende setup
 2. Skitse over eksisterende infrastruktur/topologi-oversigt
 3. Gruppering af servere ift. OS og applikationer
 4. Nuværende datademografi
 5. Aktuel CPU-belastning
 6. Aktuel RAM-belastning
 7. Skitse over foreslået løsning
 8. Fordele ved den nye løsning
 9. Foreslåede investeringer
 10. Implementeringsplan
 11. Sammenligning af omkostninger ved foreslået og eksisterende løsning
 12. Operationelle fordele ved den nye løsning

Det eneste, I skal gøre, er at give os læseadgang til jeres servere, og så skal I stille op til to gange én times interview.

Gbys Komplex It Di Analyse Tidslinie Am 150209 Vers1

I får både data i en rapport og som en plakat, hvor I får et samlet overblik over jeres nuværende situation og over jeres muligheder for at gøre det endnu bedre fremover.

Kontakt os på 7027 7330, hvis I vil høre mere om analysen.

Hent infrastrukturanalysebrochuren.