Udrulning af Microsoft Windows

Vi har forskellige metoder til udrulning af Microsoft Windows, så det ikke længere tager dage og uger, men kun få minutter at opgradere alle virksomhedens pc’er.

Virtual Desktop Infrastructure (VDI)

Med en virtuel desktop infrastruktur (VDI) har I ikke længere styresystemer, applikationer m.m. liggende på den enkelte brugers pc, men derimod centralt i virksomhedens it-infrastruktur. Med VDI kan I derfor meget let udrulle nye styresystemer, som for eksempel Microsoft Windows, til hele medarbejderstaben.

Uanset om medarbejderne er placeret på samme lokation, eller I har kontorer rundt om i Verden, kan I fra centralt hold udrulle systemet til alle medarbejdere på én gang.

Traditionelt har VDI i sig selv dog været en besværlig affære, men nu er der kommet en ny løsning fra IBM, der er hurtig at komme i gang med, og som prismæssigt er yderst konkurrencedygtig i forhold til tilsvarende løsninger.

Læs mere om IBM's VDI løsning.

Virtual Hard Disk (VHD)

Du har også mulighed for at udrulle Microsoft Windows ved hjælp af Microsofts eget Virtual Hard Disk (VHD) koncept. VHD gør det muligt for jer at opgradere medarbejdernes pc’er på flere forskellige, helt enkle måder. For eksempel kan den enkelte bruger I jeres virksomhed få besked, når vedkommende åbner sin pc, og med et enkelt klik bliver Microsoft Windows installeret.

Læs mere om Microsoft VHD.

Microsoft System Center Configuration Manager (Microsoft SCCM)
Endelig kan du ved hjælp af Microsoft System Center Configuration Manager (Microsoft SCCM) automatisk distribuere software til alle medarbejderes pc’er – også på tværs af landegrænser.

Læs mere om Microsoft SCCM.

Vil du vide mere?

Kontakt os på telefon 7027 7330, hvis du vil høre mere om muligheden for Microsoft Windows udrulning ved hjælp af enten VDI, VHD eller Microsoft  SCCM.