Microsoft VHD

Microsoft VHD (Virtual Hard Disk) er et komprimeret filformat, der kan indeholde alt det, du normalt har på en fysisk harddisk. Det gælder både operativsystem, applikationer, data, opsætning til intranet og hvad du ellers bruger den fysiske harddisk til. Med Microsoft VHD bliver det meget lettere at holde styr på virksomhedens pc'er, installere nye images eller reinstallere de gamle.

Automatisk udrulning af Microsoft Windows

Blandt andet giver Microsoft VHD forskellige muligheder for at automatisere processen omkring udrulning af Microsoft Windows. For eksempel kan hver enkelt bruger installere Microsoft Windows fra en USB-nøgle eller en installationsserver, blot med et enkelt klik på tastaturet.

Reinstaller mistet pc ved hjælp af USB-nøgle

Du kan også have Microsoft VHD filerne med dig på en USB-nøgle eller sågar en smartphone, og dermed have din arbejds-pc med dig overalt. Det giver dig en række fordele. Hvis du eksempelvis mister din pc på en rejse til udlandet, kan du gå ind i en hvilken som helst butik, købe en ny pc og reinstallere image fra den mistede pc på den nye.

Arbejd hjemmefra uden multimedieskat

Du kan også arbejde hjemmefra uden at bekymre dig om multimedieskat, for du behøver blot at sætte USB-stikket med den virtuelle harddisk i din hjemme-pc, så fungerer den fuldstændig som om, du sad ved en pc på din arbejdsplads.

Enkel installation og opdatering

Med Microsoft VHD kan du desuden meget let opdatere eksisterende images med nye applikationer eller til nye pc-typer, installere nye images og meget mere.

Ring til os på telefon 7027 7330, hvis du vil høre mere om mulighederne.