Om Komplex it

Komplex it er it-specialister, der udelukkende har fokus på at designe og drifte it-infrastruktur, så I som kunde får det bedst mulige fundament for jeres it-løsning. Et godt fundament sikrer, at hver enkelt af jeres medarbejdere får optimale arbejdsbetingelser.

Uanset om du har brug for en enklere og mere effektiv server løsning eller bedre sikring af dine data, kan Komplex it hjælpe dig fra start til slut.

Vi tilbyder alt fra analyse og rådgivning til levering, implementering, undervisning, drift og support af din it-infrastruktur.

Et solidt fundament for virksomhedens it

Først og fremmest hjælper vi med at bygge eller optimere det fundament, som resten af virksomhedens it bygger på. Vi kalder det dynamisk infrastruktur, fordi vi altid sikrer, at du let kan udvide eller tilpasse fundamentet (platformen), efterhånden som virksomhedens behov ændrer sig.

Med en dynamisk infrastruktur undgår I flaskehalse pga. manglende kapacitet, og I har mulighed for at planlægge, hvordan infrastrukturen kan vokse i takt med virksomheden på den mest økonomiske og driftsikre måde.

En enklere it-hverdag

Vi vil gerne gøre din hverdag lettere, og når vi siger "makes complexity simple", mener vi:

Her på www.komplex-it.dk kan du læse meget mere om, hvordan du kan få hjælp til servere, storage, backup & recovery, virtualisering & konsolidering, cloud computing eller andre elementer af it-infrastruktur.