Grundfos får overblik og sparer tid med IBM TSMManager

Besværlige arbejdsrutiner med at kontrollere IBM TSM serverne og sikre sig, at backuppen forløb planmæssigt, fik Grundfos til at se sig om efter et værktøj, som kunne hjælpe dem. Det har de fundet i IBM TSMManager.

IBM TSMManager - bedste løsning på markedet

Lars Hansen, der er systemadministrator hos Grundfos, forklarer, at de har undersøgt markedet og vurderet, at IBM TSMManager var den rette løsning.

Uden kompliceret installation og uden faste månedlige ydelser har Grundfos med fordel implementeret IBM TSMManager.

"Tidligere måtte vi klikke os frem og tilbage i IBM TSM serveren for at finde de rette informationer. Med IBM TSMManager får vi overblik og sparer generelt megen tid på administration," fortæller Lars Hansen.

Direkte interface mod IBM TSMserveren

Han fortsætter "Med IBM TSMManager har vi fået et direkte interface, hvor vi samlet kan få overblik over TSM serverne. Med funktionen operationel status, som bl.a. viser database og log-forbrug, disk storage pool og copy storage pool m.v., kan vi hurtigt få et overblik over status her og nu."

Tidsbesparende

Den daglige rapport, som bliver sendt til systemadministratorer og backupansvarlige, er ligeledes blevet en uundværlig del af hverdagen hos Grundfos. "Rapporten giver ikke bare backup status, men er også en hjælp til at rydde op i file spaces og klienter, som ikke bruges", forklarer Lars Hansen.

Historik

"Rapporter med historik er i det hele taget en styrke ved løsningen og giver bl.a. svar på, hvor mange data der er gemt pr. server, hvor mange filer der ligger, forløbet for backups tilbage i tiden, hvor meget båndstationerne kører osv. Det giver bedre mulighed for at forudsige og planlægge ændringer af eksempelvis medieteknologi eller båndbibliotek", slutter Lars Hansen.

Læs mere om IBM TSMManager.