Hvordan kører SAP HANA bedst?

Vi har igennem de sidste 10 år designet, implementeret og supporteret infrastrukturen til nogle af Danmarks største SAP-installationer. Derfor ved vi også, hvilken platform, der er bedst til SAP HANA, og det vil vi gerne vise jer!

Proof of concept

Test jeres SAP HANA workloads på en IBM POWER8 platform med flash hos Komplex it i 30 dage*. Kontakt os på 7027 7330 for at komme i gang med testen.

*Kræver en SAP HANA “readiness-rapport”, som viser at applikationen er klar til SAP HANA SPS11.

Total-løsning til SAP HANA

Efter de 30 dage med test på IBM POWER8, ved I også, hvilken platform der er bedst til SAP HANA, og så vil I sikkert gerne høre mere om vores total-løsning til SAP HANA, som vi tilbyder i samarbejde med Itelligence og SUSE.

Vores total-løsning til SAP HANA inkluderer platformen til og med OS, standardimplementering af SAP HANA på platformen, infrastrukturdrift, drift og vedligehold af applikationen og løbende optimering af platformen. I bestemmer selv, om infrastrukturen skal ligge hos jer i virksomheden, eller om SAP HANA skal køre via cloud services fra vores danske datacenter. Som udgangspunkt er total-løsningen baseret på IBM POWER8 (AIX/SLES), men vi kan også levere på Lenovo x86 (SLES).

I får total-løsningen til en fast månedlig, konkurrencedygtig pris, som I har mulighed for at skrue op og ned, alt efter hvordan behovet til løsningen ændrer sig.  

Kontakt os på 7027 7330, hvis I vil høre mere om vores total-løsning.