Få din Infrastruktur as a Service (IaaS)

Med vores IaaS(Infrastruktur as a Service)-koncept kan du forny hele eller dele af din infrastruktur uden at foretage initialinvesteringer.

Med i leverancen får du den nødvendige hardware og basis-software til din infrastruktur, og du vælger selv i hvilket omfang, vi skal drifte, overvåge og vedligeholde miljøet.

Udstyret kan enten stå hos dig, hos os, i skyen eller en kombination af de tre. Du betaler efter forbrug, som du til hver en tid kan udvide i takt med, at dine kapacitetsbehov stiger. Hvis kapacitetsbehovet mindskes, kan du selvfølgelig også reducere dit forbrug.

Et udpluk af de ydelser, vi leverer som en service:

Vi skræddersyer IaaS efter jeres behov

Du og din virksomhed skal ikke passe ind i en færdig pakkeløsning. I stedet kigger vi på jeres virksomheds specifikke behov og arbejder med jeres it i præcis den kombination af onsite og cloud, der passer til jer.

Mange af vores kunder har haft glæde af at få lavet en infrastrukturanalyse. Analysen gav dem det fulde overblik over, hvad de havde i forvejen, og hvordan deres infrastruktur kunne optimeres og fremtidssikres. Du kan læse mere om infrastrukturanalysen og se, om den er noget for dig her.

Hvis du skulle have spørgsmål eller opleve ustabilitet, kan du altid kontakte vores Service Desk eller Service Delivery Manager.

Du modtager løbende rapportering om driftssituationen og om udviklingen i jeres kapacitetsbehov. Og så holder vi selvfølgelig statusmøder med jer, så vi er sikre på hele tiden at supportere jer bedst muligt i forhold til jeres behov og virksomhedens situation.

Kontakt os på telefon 7027 7330, hvis du vil høre mere om, hvordan du kan få leveret og driftet dine servere, din storage eller din backup hos os.

Hent brochure med samlet oversigt over server, storage og backup as a service!