Komplex-IT søger en elev til vores afdeling i Aarhus

Brænder du for servere, netværk, storage, sikkerhed, software, cloud, automatisering og andet IT? Kan du kommunikere med og omgås forskellige typer mennesker, og har du gåpåmod og viljen til at lære – så er du måske Komplex-IT’s næste elev.

Lidt om os

Komplex-IT er et IT konsulenthus med ca. 40 medarbejdere, fordelt på to lokationer i henholdsvis Aarhus og København. Virksomheden blev etableret i 2006 og arbejder primært med konsulentydelser i form af design, drift og hosting af virksomheders IT-infrastruktur. Vi er afhængige af, at vores kunder får den bedste oplevelse/service hos os, og dette kræver at vi har de dygtigste IT-konsulenter – og vi har brug for flere dygtige folk!

Lidt om stillingen

Vi søger en elev til at indgå i vores kompetente konsulent-team i Aarhus, hvor du vil blive en del af et fantastisk hold konsulenter, hvor dagligdagen og opgaverne er varierende og hvor du vil komme rundt om alle aspekter i IT-verdenen.
Som virksomhed er det vores ansvar, at en elev bliver oplært og klædt på til at påtage sig forskelligartede opgaver. Derfor vil du blive oplært af, og have sparring med vores konsulenter, hvor du også vil være med, når der udføres opgaver hos kunder.

Lidt om dig

Vi leder efter en elev, der brænder for faget og for at lære. Målet er, at du skal kunne hjælpe med småopgaver og senere påtage dig større opgaver. Derfor er det vigtigt, at du;

  • har gåpåmod og har lyst til at lære
  • kan arbejde selvstændigt, fx hvis du bliver sat til at læse op eller sætte dig ind i nye emner
  • har haft med IT at gøre på et basisniveau (bygget egen PC, opsætning af hjemme-netværk, IT-hjælp til venner og familie eller noget helt tredje)
  • er nysgerrig og selv opsøger ny viden
  • befinder dig godt med at samarbejde med forskellige typer mennesker

Alt det praktiske:

Hvis du tænker, at vi er det perfekte match, så send ansøgning og CV til os via dette link, hvor du uddyber din motivation for jobbet og hvordan du vil gøre en forskel for os.

Spørgsmål kan rettes til Mathias Hauge på mhn@komplex-it.dk. Vi glæder os til at høre fra dig!