Vores IT specialister

Med 19 certificerede konsulenter på bla. Linux, IBM AIX, Microsoft og Vmware stiller vi med det stærkeste hold på markedet. Med indgående kendskab til systemer og databaser som fx Oracle, DB2, IBM Spectrum portefølje, SAP HANA, har vi kompetencer i hele stacken, uanset om vi bevæger os på infrastruktur eller applikationsniveau.

Med vores IT specialister, får du altid den bedste rådgivning og assistance, uanset om vi skal konfigurere, drifte eller vedligeholde din installation.

Vi har stærke kompetencer inden for databaser, og drifter dagligt følgende:

  • Microsoft SQL
  • Oracle
  • IBM DB2
  • SAP HANA

Vi kan løse performanceproblemer på et eksisterende system, eller skabe en driftssikker platform, hvis I ønsker et nyt system.

Du kan både trække på vores kompetencer i forhold til Microsoft infrastruktur produkter, Microsofts online services og Microsoft System Center.

Hvad enten du skal opgradere fra tidligere versioner af Microsoft Exchange til den nyeste version eller migrere til Office 365, så møder du hos Komplex it kompetencen og erfaringen til at finde, implementere og eventuelt drive den løsning der løser opgaven bedst muligt, og med den nødvendige sikkerhed.

Vi er også eksperter i at lave intelligent backup af din office 365 løsning.