Komplex it er specialister i

at håndtere store systemkomplekser og har dybe kompetencer inden for serverløsninger, hardware, operativsystemer og systemsoftware, netværk, backup og storage. Vi har medarbejdere, som brænder for at sætte IT-komponenterne sammen til den bedst mulige løsning, mens andre medarbejdere har stor erfaring med drift af løsningen og ved, hvordan man bør reagere inden, og hvis de røde lamper blinker.

Vores IT-specialister hjælper dig gennem hele processen i et IT-infrastruktur projekt lige fra planlægning af opgaveforløb og løsningsdesign – over implementering, migrering, fejlfinding, performance tuning og installation af operativ- og softwaresystemer – til undervisning, drift, overvågning og løbende support af systemerne.

Vi giver dig tryghed i dit valg af løsning, fordi vi sætter os grundigt ind i din forretning og din situation samtidig med, at vi har forståelse for økonomi og teknologi. Vi er problemløsere, som altid følger henvendelser til dørs og skaber løsninger, hvor vi kan se vores kunder i øjnene bagefter. Vi tror på langvarige relationer baseret på troværdighed og ærlighed.

Se blandt andet nogle af vores kompetencer under Veeam Cloud Connect, IBM POWER 9 og Infrastruktur as a Service