Hvordan sikrer og beskytter du dine Office 365 data?

Har du office 365 backup? De fleste virksomheder vil være prisgivet, hvis de mister deres Office 365 data og desværre peger ”ansvarspilen” udelukkende en vej, hvis uheldet er ude, nemlig mod virksomheden selv. Office 365 er ikke nogen garanti mod datatab. Microsoft garanterer oppetid – men ikke indhold. Der er altså ingen backup af dine data. Med office 365 backup hos Komplex IT løses dette problem. Det gælder både mails, men også onedrive backup og sharepoint backup.

Mails som slettes – enten med vilje eller på grund af en forkert opsat oprydningsregel – går tabt på samme måde, som var de lagret på en server i virksomhedens kælder. Det samme gælder filer i Sharepoint eller Onedrive.

Hos Komplex it A/S har vi i samarbejde med Veeam® Software etableret en backup løsning, hvor vi leverer Office 365 backup as-a-service. Her betales en fast pris pr. måned pr. bruger, og nye brugere kan automatisk blive inkluderet i backuppen. Således skal der ikke tænkes i kapacitet, licenser, vedligeholdelse og opdatering af backup software – alt dette tager vi hånd om for jer. Vi tilbyder også DRaaS.

KONTAKT OS
Office 365 backup illustration

5 gode grunde til hvorfor virksomheder skal have en Office 365 backup løsning

Advarselstrekant hvis du ikke har noget backup

Fejlagtig sletning af data

Hvis en bruger ved en fejl har slettet e-mails eller dokumenter, og først opdager det efter 30 dage (Her fjerner Microsoft f.eks. data fra Slettet post folderen permanent).

backup af office 365 data

Dataopbevaring

Hvis virksomheden har behov for opbevaring af data i længere tid end normalt (typisk 1-5 år).

Spion i form af uønskede gæster i din office 365 backup

Uønskede gæster

Ransomware, malware, hackere og andre uønskede hændelser er en del af trusselsbilledet.
Alle de trusler som vi kender fra eget datacenter er også flyttet i skyen.

undgå sletning af vigtig data med office 365 backup

Medarbejderomsætning

Medarbejdere kommer og går – og du undgår sletning eller fjernelse af e-mails og dokumenter, som er vigtige for jer. En medarbejders Office 365 data bliver slettet permanent 30 dage efter de har forladt virksomheden (med mindre man vælger at opretholde Office licensen på medarbejderen).

Ingen nedetid ved alarmklokke

Nedetid

Hvis der opstår nedetid hos Microsoft og virksomheden er uden adgang til Office 365 tjenester. Data ligger ikke på samme servere som Microsoft driver Office 365 på, her kan mails udlæses i f.eks. .PST filer, og indlæses i lokal Outlook klient.

VIL DU VIDE MERE ?
KONTAKT THOMAS

Thomas Lauvring

Account Manager
27 80 84 51
tl@komplex-it.dk

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Hvorfor vælge Office 365 backup as-a-service fra Komplex it A/S?

Fast pris
Prisstrukturen er simpel, og du kender altid virksomhedens omkostninger til backup af Office 365.

Et forståeligt sprog
Vi snakker dansk og kommunikerer på en måde der er til at forstå uanset teknisk niveau.

Bestil og glem alt om det
Overlad trygt opsætning og overvågning til os. Vi klarer den daglige drift, og tilføjelse af nye brugere kan automatiseres, så du altid være tryg ved at der er backup af virksomhedens Office 365 data.

Overhold compliance mål
Med en backup as-a-service løsning fra Komplex it flyttes data væk fra virksomheden, og dermed kan ondsindede personer ikke slette i backupdata. Der skabes således et ”air gap” mellem backup data og virksomhedens infrastruktur.

Højt niveau af ekspertise og erfaring
Komplex it A/S leverer konsulent assistancer til en bred vifte af danske virksomheder indenfor cloud services og backup. Vi kan hjælpe med alt fra migreringer af data til test af backup data.

Vi tager vores egen medicin
Internt i Komplex it benytter vi selv vores backup løsning til Office 365 data.
Vi kan derfor trygt sige: Det virker!

HAR DET EN INTERESSE- KONTAKT OS I DAG

Microsoft backup retentionspolitik

Indbakke og delte filer: 2 år som standard flyttes herefter til arkiv
Slettet post: 30 dage slettes herefter permanet.
Autoarkiveret data: 30 dage flyttes herefter til arkiv
Junk e-mails: 30 dage slettes herefter permanent
Medarbejdere som har forladt virksomheden: 30 dage slettes herefter permanet

Veeam backup retentionspolitik

Din data er ALTID beskyttet:
24 timer i døgnet – 365 dage om året

Veeam Office 365 Backup løsningen giver dig hurtig genoprettelse af individuelle Office 365 elementer og filer med Veeam Explore, samt mulighed for at lagre større dokumentationskrav i helt op til 10 år.

Hvorfor vælge Veeam software til office 365 backup?

Exchange backup

Med avancerede søgemuligheder kan forskellige versioner af en Exchange mailboks holdes op mod hinanden. Genoprettelse af mailboks elementer kan ske direkte tilbage til en Office 365-mailboks eller til en Exchange-mailboks i et lokalt miljø. Genoprettede elementer kan også gemmes som en fil, sendes som en vedhæftet fil i en mail eller eksporteres som en .pst-fil. Det er således hurtigt og nemt at få fundet og genskabt data indholdet fra en Exchange Online bruger.

Sharepoint backup

Som med Exchange kan Sharepoint sites sites, biblioteker og dokumenter gendannes til deres oprindelige placering eller gemmes som en fil. Det er ligeledes muligt at genskabe Sharepoint objekter tilbage til tidligere versioner af samme objekt, så evt. ændringer i f.eks. et dokument kan genskabes ud fra de tidspunkter backuppen har kørt på.

Onedrive backup

Når det gælder Onedrive for Business kan brugere, foldere eller filer genskabes – inklusive OneNote noter. Her kan filer og foldere også genskabes til tidligere versioner – og der kan frit vælges om man vil over skrive tidligere versioner eller om nuværende version af en fil skal beholdes. Der er ligeledes frit valg på om filerne skal genskabes med deres oprindelige attributter og rettigheder eller om disse skal sættes til noget andet end originalen.

Microsoft Teams backup

Beskyt data som er delt via Microsoft Teams chat, filer og sites, som Teams data der er arkiveret på Exchange Online og SharePoint Online.

Gennemprøvet og robust

Man skal ikke lede længe efter ordet ”backup” for at finde navnet Veeam. På backup af Office 365 data benytter over 55.000 virksomheder Veeam til backup, og ikke mindre end 7 millioner Office 365 brugere bliver beskyttet af Veeams software. Der kommer jævnligt nye funktioner til, således der bliver fulgt den trend som Microsoft sætter med deres Office pakke – og den data som bliver genereret her kan blive beskyttet.

Veeam Backup Software

Veeam office 365 backup løsninger