We make complexity simple – behøver du vide mere?

Hvis ja, så kan vi fortælle, at Komplex IT er en it-infrastrukturvirksomhed. Vores spidskompetencer er design, drift og hosting af vores kunders it-infrastruktur. Vi hjælper med alle former for opgaver vedrørende din infrastruktur, uanset om det drejer sig om dine servere, din storage-løsning, backup af dine data, analyse af dine it-ressourcer eller hvad, der nu er behov for i optimeringen af din forretning. Du kan også vælge at outsource hele molevitten til os. For en fast månedlig ydelse sørger vi så for at monitorere, opdatere og rapportere om din it-infrastruktur, så det altid fungerer perfekt.

Vi tror på langvarige relationer, og det gør både vores kunder og medarbejdere også. En anden af vores leveregler er, at tingene skal give mening. Det betyder, at vi til enhver tid vil foreslå dig den løsning, der giver størst værdi for dig og din forretning. Dermed bliver det også mere interessant for os at arbejde med.

Vi er en medarbejderejet virksomhed med +35 medarbejdere. Komplex IT blev etableret i 2005 og har kontorer i Aarhus og Skovlunde.

Vores medarbejdere er vores største aktiv, derfor tager vi hånd ikke alene om deres trivsel men også om deres sundhed. Motion, sund kost og sjove oplevelser er kun en lille del af hverdagen for medarbejderne hos Komplex IT. Vi er desuden konstant på udkig efter dygtige medarbejdere og har løbende mellem to og fire elev- eller lærepladser til fremtidens IT-specialister. Vi tilbyder også ansættelse i flexjob-ordning, for vi vil gerne at være med til at skabe et rummeligt arbejdsmarked i praksis.

Miljøet står også vores hjerter nær. Derfor gør vi, hvad vi kan for, at både vi og vores kunder efterlader så lille et miljøaftryk som overhovedet muligt. Det gør vi blandt andet ved at udskifte gamle strømslugende systemer med moderne strømbesparende enheder, ligesom vi også sørger for at brugt it-udstyr bliver bortskaffet på forsvarlig vis.

Vi har ni vigtige leveregler, som vi gør vores yderste for at efterleve:

  1. Det arbejde, vi udfører, skal give mening, og det skal flytte noget
  2. Din frihed giver dig ansvar
  3. Vi er der for hinanden
  4. Resultater for kunderne skaber egne resultater
  5. Vi lever af godt købmandskab
  6. Vi gør os umage med at forstå mennesker
  7. Vi søger mulighederne og forfølger dem
  8. Vi følger tingene til dørs
  9. Vi skal have plads til at have det sjovt